måndag 23 juli 2012

Uppdateringar i korthet

Hemkommen från en långhelg i Huila som inte alls var utvilande, så nu sitter jag här på kontoret och pimplar kaffe och tar itu med högen arbete jag har framför mig. Jag har en massa (nåja) blogginlägg på lut, och en massa kommentarer att svara på. Det kommer, men det får bli senare, när jag har mer tid.

I korthet:

Jag har varit tillbaka på jobbet i drygt två veckor nu. Det går över förväntan bra. Lite är det väl för att jag bor tio minuter från kontoret och går hem varje lunch och ammar och pussar på bebis. Dagen känns inte så lång då. Men det är också faktiskt rätt skönt att få umgås med andra vuxna ibland under dagen, och prata politik och inte bara tänka på blöjbyten och amning.

***

Julia som bloggar på Mammas Machete har hittills fått ihop 5300 kronor till lekplatsen för barnen i Allmänningen. Heja alla som bidragit! Vill du också skänka en slant? Klicka här!

***

Minns ni paketmysteriet? Häromdagen fick jag ett mejl från en svensk vän som undrade om jag fått paket från dem. Hon hade skrivit för längesen och frågat om min adress, men det hade jag alldeles glömt bort. Sen hade hon postat paketet när de var på resa i USA och mitt i resestressen hade hon glömt att lägga i en lapp. Men nu är det uppklarat, tusen tack, Carina!

***

Om vi var i färd med att söka jobb i Sverige nu, och inte planerade att vänta till slutet av 2013 hade jag sökt det här jobbet. Och Latinamerikagrupperna, jag hade varit er bästa kandidat till tjänsten!

4 kommentarer:

 1. Apropå tjänsten hos Svalorna: Undrar varför tjänster som innefattar någon form av genusperspektiv aldrig är på 100%? ... kvinnofälla/brist på engagemang från organisationen-finansiär/samma gamla skit som vanligt...? take your pick... suck!

  SvaraRadera
 2. Undrade faktiskt hur det gick med paketmysteriet :D

  Jag skänkte 200 till Mammas Machete, hoppas hon får in resten nu! Gjorde även blogginlägg och länkade på Facebook. Vet att en nappade iallafall, men det behövs ju fler... barnen förtjänar sin lekplats.

  Ser fram emot att ni flyttar till Sverige, räknar med att ni kommer till Sthlm då ;) Gael och vårt barn kan hålla sin spanska uppe då - perfekt!

  SvaraRadera
 3. Catharina24/7/12 15:57

  Kan du inte söka ändå, de kanske är beredda att vänta på dig?

  SvaraRadera
 4. Nina: Ja, det kan man verkligen fråga sig!

  Anna: Ja, jag hoppas att resten av pengarna trillar in snart! Och angående Stockholm, vi flyttar dit vi får jobb så hit med jobbtipsen! :)

  Catharina: Jag tror inte det, tjänsten är bara till och med december 2013... Men jag hoppas att det dyker upp liknande i framtiden!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.