söndag 8 juli 2012

Pre-bröllopsdag

På måndag har det gått ett helt år sedan vi gifte oss. Måndag är ju dock veckans tråkigaste dag, så vi bestämde oss för att fira igår istället. Gaels farmor och farfar ställde upp som barnvakter och Oscar och jag gick ut på tu man hand för första gången sedan februari.

Vi tog en taxi till mysiga stadsdelen Usaquén och eko-restaurangen Abasto. Där klämde vi i oss förrätt, huvudrätt och efterrätt, plus vin. Och pratade ostört! I flera timmar! Den lyxen, alltså.


Sen gick vi och tog en kaffe innan vi drog hem igen vid elva på kvällen (vilka partyprissar) och kom hem till en sovande bebis (som visserligen vaknade och ville äta ganska snart eftersom han totalvägrat flaskan på kvällen).

Så himla mysigt. Så himla välbehövligt att få gå ut på tu man hand. Så himla fin pre-bröllopsdag.

4 kommentarer:

 1. Ååååå, så mysigt ni verkar ha haft det! Och det är er så väl unt.

  Jag hoppas att ni även får en fantastisk bröllopsdag trots att det är en måndag.

  Kram från mamma och pappa

  SvaraRadera
 2. Grattis! Det ser jättefint ut. Tänk att det redan gått ett år? Hoppas att ni får fler barnfria dagar tillsammans, det behöver man (även om jag förstår att det kanske känns annorlunda när du precis börjat jobba).

  SvaraRadera
 3. Va, redan ett år?! Otroligt! GRATTIS! Och vad fina ni är!

  Ps. Jag gillar måndagar nu, för då "fyller Skorpan tillverkningsdag", som vi brukar säga. Idag 32 fulla veckor och det betyder bara 8 kvar till BF, YEY!

  SvaraRadera
 4. Mamma: Tack!

  Johanna: Mycket!

  Jenny: Ja, det hoppas jag också. Det behövs, trots jobbet. Då ses ju inte vi två.

  Duktiga Tjejen: Tack!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.