torsdag 27 december 2012

I Sverige!

Ja! Nu är vi ju här!

Flygresan gick över förväntan, även om Gael inte riktigt tyckte att det här med att sova var något han ville prioritera.

Det är kallt! Snö! Astrid Lindgren-jul!

Vi har träffat släkten, promenerat i snön, åkt skidor, Oscar har åkt skoter, känt på kylan.

Jag njuter av varenda sekund av den krispiga kylan. Den tropiska bebis jag närt vid min barm, inte riktigt lika mycket. Jag försöker injicera känsla för riktig vinter i min son, men han som älskar att vara rörlig och helst skulle vara naken jämt om han fick skriker som om vi torterade honom varje gång han tvingas in i en otymplig vinteroverall.

Bilder kommer snart.

6 kommentarer:

 1. Vad harlig! Hoppas att er tid i Sverige inte for fort, sa dar som det brukar bli nar man har rolig.
  Hade varit kul att hora hur Oscar uppfattar Sverige.
  Och du, blir man verkligen en tropisk bebis av att fodas i kalla Bogotá (som iaf jag tycker har ett hemskt klimat). Men det ar ju klart, det har med kyla ar ju ytterst relativt ; )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nej det är ju sant, så tropiskt är det inte precis. Men han behöver i alla fall inte korvas ner i en tjock overall och bli halvt orörlig där, trots tråkklimatet :)

   Radera
 2. Härlig A! Har naturligtvis sett pics på fejan. Helt alldeles underbart! Vilken min gjorde Gael när han tog i snö? Puss och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, han gallskrek! Det här med bylsiga ytterkläder som gör det svårt att röra sig fritt är inte riktigt hans grej...

   Radera
 3. Gott nytt år och så! Hur trivs ni hela familjen i Sverige? Ture blir fortfarande lika förbannad när overallen ska på trots att det är tio dagar sen vi kom hem (och trots att han ju faktiskt var hemma hela förra vintern, men då var han ju så liten så det minns han nog inte). Står mest och blänger surt och anklagande mot oss och visar tydligt just hur icke-road han faktiskt är av snö och kyla när vi är ute..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi trivdes! Gael trivdes väl bättre inomhus än utomhus skulle man kanske kunna säga (förutom när han sov), men på det stora hela, mycket bra!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.