söndag 28 december 2014

Hälsning från Karibien

Tack för alla hurrarop och lyckönskningar till förra inlägget! Det kommer helt säkert komma en hel del mer på ämnet de närmsta månaderna. Hur flyttar man egentligen ett helt liv till en annan kontinent?

Men innan vi på allvar börjar ägna oss åt att fundera ut det så njuter vi ett tag av nuet, på den där Karibien-semestern som vi bokade för jättelänge sen. Flytten tar vi tag i nästa år när vi är tillbaka i Bogotá igen.

Vi har det himla bra just nu, och om jag lyckades ladda upp ett foto via mobilen skulle ni få se det, men ni får använda fantasin istället: trettiofem grader varmt, klarblå himmel, varmt hav, lyckligt barn, lyckliga föräldrar (eller precis just nu: sovande barn, en kall öl i fåtöljerna på balkongen i den ljumma havsbrisen).

6 kommentarer:

 1. Såg ju bild på insta och det verkar magiskt :) NJUT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej .Vet inte om du minns oss.Vi kommet från Umeå och var i Bogota 08 och hämtade Kevins lillasyster Lova då 7 mån.Du kom til oss. På Casablanca o vi hade med paket från din mamma som kontaktat oss då hon sett ett reportage om oss i tidningen.Vi har några kompisar som är i Cartagena nu som berättade om din blogg.Kul att se hur du har det Mvh Kicki Stenman.

   Radera
  2. Hej! Klart jag minns er! Vad roligt att ni har hittat hit, och kul att höra ifrån er!
   Kram och god fortsättning!

   Radera
 2. Vinterblå/lila himmel, -17* och gnistrande vit snö är inte helt fel det heller :) Kram mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter fantastiskt, snart är vi där!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.