måndag 2 maj 2011

Helgen som gick

I lördags fortsatte vi bröllopstemat som de senaste dagarna gått i och gick på våra vänner Rafa och Dafnas bröllop. De gifte sig på en restaurang med en borgerlig vigselförrättare (ungefär som vi tänkt). Hur fint som helst. Och dagen till ära var det för en gångs skull strålande sol.

Sen fortsatte firandet på kvällen på ett uteställe i centrum, och sen vidare till efterfest hemma hos Rafa och Dafna. Oscar och jag gav upp vid femtiden på morgonen:

Dagen efter hade jag vid något ambitiöst tillfälle tänkt gå och fota första maj-tåget*, men på grund av festandet kvällen innan vaknade jag alldeles för sent av att Oscar talade om för mig att han och grannen Alejo var på väg till affären för att handla grillingredienser.

Så eftermiddagen spenderades istället grillandes med grannarna och njutandes i solen mellan regnskurarna:
Sammanfattningsvis en riktigt trevlig helg!

* Mest fota sådär vid sidan av. Man gillar ju såklart att gå med i första maj-tåg, men jag försöker ligga lite lågt på demonstrationsfronten här. Jag kan tydligen bli utkastad ur landet om jag ägnar mig åt sånt.

3 kommentarer:

 1. Ni verkar ha haft en trevlig helg :-)
  MEN vem fick brudbuketten? Du kanske, eller...

  Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Bröllop är underbart hur och var det än sker. Det är ju två människor som älskar varandra som får varandra. Vacker brud! Snygga gammjäntor!

  SvaraRadera
 3. Men åh vad roligt att jag fick din bloggadress. Nu ska jag läsa och kommentera=)
  Tack!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.