torsdag 6 oktober 2011

Modeblogg

Jag har köpt ett par gravidjeans. Ni vet, såna där med jättebred resår i magen.

Jag har bara en sak att säga: Milda makter! Det är det skönaste klädesplagg jag någonsin ägt i hela mitt liv!

På rikt.

Jag flyttar härmed officiellt in i mina byxor och kommer inte att ta av mig dem förrän filuren vill komma ut i början på mars.

Jag bjuder på en bild på underverken här till höger, även om det är tydligt att jag aldrig kommer att bli någon riktig modebloggare av mig. Fattar inte hur man gör och har ingen vettig spegel att ta kort i heller (det syns inte men jag står på toalettlocket).

Det är svårt att bestämma sig för vad som egentligen är bäst hittills med att vara gravid: Att alltid få sittplats på bussen eller att få ha världens skönaste byxor jämt.

Jag tror att byxorna vinner.

12 kommentarer:

 1. Haha, alltid när jag ser såna byxor i affären blir jag sugen på att köpa dem trots att jag är alldeles ogravid. De ser fantastiskt sköna ut med den där resåren, önskar att alla byxor var så. Som ett par löpartights, fast som byxor, liksom (och nej, såda där treggings eller vad det heter är inte samma för de glider ner hela tiden!)

  SvaraRadera
 2. Testa strumpbyxor för gravida, det är himmelriket! Tom mer himmelrike än byxorna.

  SvaraRadera
 3. De är sjukt sköna! Även om man inte är gravid, haha. Jag jobbade ju i en affär i Karibien med kläder för gravida... suktade efter jeansen både en och två gånger ;) Du är superfin!

  Fan vad jag blir suktad på att vara gravid. Jätteavis (fast glad för din skull såklart!). Inget illamående?

  SvaraRadera
 4. Jeansen var verkligen bland det bästa med graviditeten. De var lätt värde de 600 kr de kostade. Jag bodde i mina i ett halvår, inklusive en månad efter att liten kommit ut.

  SvaraRadera
 5. Det bästa måste väl vara att du kan sitta på bussen med byxorna på!

  SvaraRadera
 6. Snygga mammakläder! Tycker bebisen här i sidan till höger ser så smal ut... hur stor är din bebis nu?

  SvaraRadera
 7. Jag tycker tröjan ser hemskt skön ut också. Och fin. Som magen. Och mamman.
  Ett gediget gravidbyxtips är annars de där thailändska knytbyxorna. När jag var med tvillingarna var de de enda som hjälpte i slutet. Kram!

  SvaraRadera
 8. De enda preggoplaggen jag köpte var en mysdress i velour och ett par jeans och som jag älskade dessa plagg! Jag minns att jag sa att jag skulle slänga alla mina gamla jeans och ha preggojeansen resten av livet. Nu blev det inte riktigt så, men gud, vad sköna de var!

  SvaraRadera
 9. Jag bodde i mina gravidjeans både första och andra graviditeten..och sista veckan SPRACK de mellan benen så de har varit välanvända..och höll nästan hela tiden ut, hehe

  SvaraRadera
 10. Johanna1: Ja eller hur, alla byxor borde vara av den här bekvämlighetskalibern!

  Johanna2: Jag har letat men det verkar som att det inte finns sådana i Colombia. Men jag fortsätter hålla utkik!

  Duktiga Tjejen: Inte illamående en enda gång! Inga krämpor alls, faktiskt. Det enda lite jobbiga är att jag blir hungrig stup i kvarten och att jag måste gå och kissa typ hela tiden. Men det går ju att leva med.

  Marie: Precis min plan!

  åsa: Så måste det förstås vara!

  Linnéa: Visst gör den! Nu var det ju ett tag sedan det senaste ultraljudet, men enligt allvetande internet ska den vara ungefär 12 cm i den här veckan. Ganska pluttig, alltså.

  Julia: Kanske ska ta och sy mig ett par såna! Problemet är bara att de eventuellt funkar bättre i Allmänningens klimat än i Bogotás...

  Fifi: Ja, jag är nära en utrensning av min garderob jag också! Vill aldrig mer ha obekväma kläder efter den här upptäkten.

  Lala: Hehe! Valuta för pengarna!

  SvaraRadera
 11. Nu har jag set dig kommentera på nästan alla bloggar jag också är inne och kommenterar på, så jag blev himla nyfiken och var såklart tvungen att titta in, och gillar´t. Mycket!

  Och preggojeans är verkligen det bästa som finns. Stod och klämde på ett par idag och undrade om det var okej att köpa ett par så här tre veckor efter förlossningen, men insåg att jag förhoppningsvis kommer bli av med den här degmagen förr eller senare (snarare senare) så det skulle nog vara rätt onödigt ändå. (Men ack så skönt!)

  SvaraRadera
 12. Bekvämt är bäst! Och i ditt fall även snyggt!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.