lördag 29 oktober 2011

Lördagstips

Befinner du dig i Stockholm?
Har du ingen plan för ikväll?

Nu har du det!

Schyssta colombianska bandet Systema Solar spelar på Södra Bar klockan 21. Dra dit! All info hittar du här.

De är sjukt bra live, här kommer ett litet smakprov:

5 kommentarer:

 1. Hej.... jag är en tjej från Colombia som bor i växjö..... synd bara att man inte bor Stockholm =( Annars så hade det varit roligt och se de live! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Annika.
  Synd att jag inte såg detta inlägg om Systema Solar förrän idag, annars hade jag åkt in för att uppleva dem.
  För övrigt måste jag säga att jag tycker att din blogg är underbar. Jag har följt den sedan i mars då jag av en "råkelsehändelse" hamnade på den och du/den har till en hel del bidragit till att jag i årsskiftet kommer att åka till Bogotá för att förbättra min urusla för att inte säga obefintliga spanska. Jag har sedan en längre tid tillbaka bestämt mig för att ta itu med språket och då någonstans i Sydamerika men Colombia var lite otippat men efter olika omständigheter och dig så har jag bestämt mig. Många vattendrag blir en sto älv och du har bidragit till många droppar. Tack!

  SvaraRadera
 3. Siyara: Ja, det är ju lite långt att åka, synd!

  Anna: Äsch, du får se dem när du kommer hit istället! Colombianska publiken är säkert ändå roligare än den svenska.
  Och TACK! Vad roligt att höra, hoppas jag inte ingett falska förhoppningar och att din colombiavistelse blir helt fantastisk!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej igen Annika, jag tror inte att man "pratar" sig så varm om ett annat land och dessutom bosätter sig där och skaffar familj om det inte är just fantastiskt och lyssnar man på colombianerna själva är det paradiset på jorden :) Så det känns som om din blogg är lite mer jordnära. Jag är ganska övertygad om att det kommer att bli bra eftersom jag har ca 3 månader på mig till att börja med, med att se till att det blir bra. Tack än en gång och jag ger dig en kram tillbaka.

  SvaraRadera
 5. Hmm.. fast även i paradiset fans det ormar/en orm ehh..

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.