tisdag 16 november 2010

Valuta för pengarna

Jag ledsnade på gymmet i huset som är ganska tråkigt och skaffade mig istället ett halvårsmedlemsskap på stora gymmet i närheten häromdagen.

Jag måste säga att jag gillar hur colombianska gym funkar.

Här är det inte bara att skriva in sig och träna bäst man kan. Nej, när man skaffar gymmedlemskap i Colombia får man först gå på läkarkontroll där de tar blodtryck och mäter kroppsfett och kollar vigheten och allt möjligt. Sen får man berätta vad man vill ha ut av sin träning och hur ofta man vill träna, och sedan styr de personliga tränarna som jobbar där upp ett personligt träningsprogram åt en. Var tredje månad får man gå på återkoll och uppdatera programmet.

På fredag hämtar jag ut mitt personliga program, sen ska jag tuta och köra.


PS Jag är sprickstolt över världens bästa Kristina som är ny chefredaktör för Ottar. Prenumererar ni inte redan på Sveriges bästa sexualpolitiska tidning, skaffa en prenumeration omedelbums här. (Det är även en väldigt fin present såhär i julklappstider
).

4 kommentarer:

 1. Låter oerhört seriöst! Så nu har du snart både en handledare och en personlig tränare som du får förklara dig inför om du inte har gjort din "läxa"...

  SvaraRadera
 2. COOOLT! ska också börja träna mer. blir peppad /Anna-Pia

  SvaraRadera
 3. Åsa: Hehe, precis.

  Anna-Pia: Ja!

  SvaraRadera
 4. Kul att läsa om gymmande i Colombia. Har själv haft mina första erfarenheter av gym i Nicaragua. Här var det bara att knata in, utan att ens fråga få en personlig tränare som på en gång slängde ihop ett träningsprogram och som inte tillät några avvikelser eller egna förslag från tidigare erfarenheter!

  Pris, ca 5 kr per gång..

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.