torsdag 6 september 2012

Frågestund: Kärleken

Emma undrar: Hur träffade du din man? Och Linnéa undrar: Hur träffades du och O?

Den korta versionen är att vi lärde känna varandra 2007 genom gemensamma vänner när vi båda bodde i Argentina. Sen flyttade jag till Colombia och ett år senare kom han också hit. Då träffades vi igen och ljuv musik uppstod. Det var i januari 2008.

Den lite längre versionen finns här.
Han fyller för övrigt år idag
Eva undrar: Hej, hur tycker du att Oscars och din relation har påverkats sedan ni fick barn? För många är det en stor förändring då man har mindre tid för varann osv.

Hmmm. Stor förändring – både ja och nej.

Även om relationen såklart förändras så har inte förändringen varit så stor som jag trodde att den skulle bli. Jag tror att det beror på att jag hört att det skulle vara så himla ansträngande för relationen och att jag lite väntade mig något alldeles jättejobbigt, och känner lite att ”men det här var väl inte så farligt”.

Vi är ändå vi, liksom. Vår relation mellan varandra har inte förändrats nämnvärt, även om den numera får ta mindre plats, för det finns en till person som måste få plats i ekvationen. Så visst har vi mindre tid för varandra, men vi försöker ändå göra plats för oss. Vi har gått på bio en gång, vi har gått ut och ätit på tu man hand, vi försöker umgås när Gael somnat. Och visst är det så att vi såklart ibland är trötta och utmattade och mer lättirriterade än vanligt, men vi har faktiskt inte bråkat särskilt mycket mer än innan (och det är väldigt sällan).

Ta i trä.

4 kommentarer:

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.