lördag 9 april 2011

Enkätsvaren

Tack alla 23 personer som har svarat på enkäten hittills, vilken respons! Det är jättespännande (och smickrande) att läsa era svar.

Här kommer en liten sammanställning:

Ni är i genomsnitt 34,68 år och har läst bloggen i alltifrån några minuter till flera år. Det sista tycker jag är särskilt intressant med tanke på att den bara funnits i knappt ett år.

Ungefär hälften av er bloggar också, och en fjärdedel har jag träffat i verkligheten.

Ni har oftast hittat hit via tips från mig, länk på facebook eller andra bloggar, såsom Ketchupmamman, Magnus Linton, Linnéa i USA eller Vida Latina (min för tillfället vilande politiska latinamerikablogg).

På det stora hela verkar ni nöjda med bloggens blandning av vardagsliv och colombiabetraktelser och det jag skriver om i dagsläget (tack för alla komplimanger!) och allra intressantast tycker ni är inläggen som handlar om:
 • Skillnaderna mellan Colombia och Sverige och kulturkrockar
 • Mitt vardagsliv i Colombia
 • Hur saker och ting funkar i Colombia
Även om ni mest tycker att jag borde fortsätta som jag brukar har jag fått några förslag:
Hugomamma och Frida vill gärna se fler bilder från Bogotá och övriga landet och lite vardagscolombianskt (det ska nog gå att ordna), flera stycken, bland annat Freedomtravel gillar speciellt att läsa om vardagsreflektioner kring livet och politiken i Colombia och hur saker funkar rent praktiskt (coming up!), Alex vill gärna läsa mer om om mitt jobb och Åsa om utbildningssystemet (ska bli), och Jonas skulle vilja se mer om närliggande länder (om jag reser lovar jag att skriva om det, men med min colombianska lön och tre veckors semester om året blir det inte så mycket av med det för tillfället).

Sist men inte minst skulle jag vilja länka tillbaka till er bloggare som kommenterat: Hugomamma, Swaussie, Freedomtravel, I beg to dream and differ, Just another ordinary day, Liftarens guide till mig, Lilla J, Cinderalley och C'est Linn.

Vi hörs!

5 kommentarer:

 1. Roligt att du fick så många fina svar! Försökte mig på samma sak på min blogg och det blev inte samma uppslutning. :) Tänkte höra med dig, eftersom du har ett helt nytt koncept för mina läsare - om du skulle vilja gästblogga hos mig och berätta om Colombia? Det hade varit jätteroligt. Kram, Maria.

  SvaraRadera
 2. Jag har ett till förslag. Du har ju tidigare skrivit lite om barnomsorg. Trots den relativt låga medelåldern på dina läsare tycker jag att det vore intressant att också få läsa nåt om hur det är att bli gammal i Colombia, typ åldringsvård och pensionssystem.

  SvaraRadera
 3. Hittade just din blogg via Cinderalley
  Jag var en del i Colombia 1999-2000 och träffade då bl.a. Antanas Mockus

  Så jag skulle gärna se att du skriver om politik, och gärna om och hur Anatans M finns med i bilden. Han förlorade ju presidentvalet förra året, vilket var synd...

  SvaraRadera
 4. Just another ordinary day: Gärna det! Nästa vecka kanske? Då har jag påskledigt från jobbet, nämligen.

  Åsa: Absolut! Skriver det på listan.

  Ulf: Sedan presidentkampanjen har han (och Partido Verde) nästan försvunnit från politiken. Men det borde jag skriva om någon gång. Får se om det blir här eller på min politikblogg, http://vidalatina.wordpress.com

  SvaraRadera
 5. Haha, det var ju jag som trdde att jag läst den några år... :) Jag skyller på att jag ju följt dig via andra bloggen länge och ändrar till att jag läst Colombialiv "sedan begynnelsen".

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.