onsdag 13 april 2011

Det närmar sig


En sån här blankett har jag skickat in idag.

Nu är det inte länge kvar, hörrni.
Vi ska bara ta oss igenom en smärre byråkratisk hinderbana först (den svenska delen är uppvärmningen - tänk att kunna beställa dokument via mejl som kommer direkt hem i brevlådan, åh vad jag älskar den effektiva svenska byråkratin), men sen är vi i mål.

Mindre än tre månader kvar nu!

Uppdatering: Man ska visst inte ropa hej förrän man är över bäcken. Det visade sig att jag inte alls kan mejla den där ansökan utan den måste postas med underskrift i original. Eftersom postgången från Colombia är minst sagt opålitlig och DHL kostar en halv förmögenhet är det ju himla lägligt att Anna och Johan reser hem på annandag påsk och kan posta det från Sverige. Puh! Snart är vi back on track igen!
(Och det är ändå 1000 gånger enklare än vad samma procedur hade varit i den colombianska byråkratin)

3 kommentarer:

  1. oj det låter omständigt :(

    SvaraRadera
  2. Med tanke på den colombianska byråkratin hoppas jag att ni har inlett hinderbanan i god tid. Ni vill ju inte komma för sent till ert eget bröllop, apropå ett av dina tidigare inlägg.

    SvaraRadera
  3. Vi har börjat i så god tid vi kan, men dokumenten har en giltighetstid på max 3 månader, så tidigare än så går det inte... Så håll tummarna att vi hinner allt!

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.