onsdag 20 april 2011

Cinemacinco och Paolquemao

Ett av mina colombianska favoritband, tillika en av våra mycket goda vänners band, Cinemacinco, (som jag förresten skrivit om förut) släppte idag en ny video, till Campesino som är min favorit bland deras låtar.

Titta på videon, det är inte bara en bra låt, det är även en fantastisk inspelning. Hela videon utspelas på Paloquemao, som i Lonely Planet beskrivs som "a real-deal, messy Colombian market". Och ja, något ditåt är det väl, en av Bogotás största marknader där precis allt i kött-, frukt, grönsaks- och blomväg går att få tag på, till löjligt billiga priser för den som är duktig på att pruta.


Vår vän är gitarristen i bandet, tillika en av våra padrinos till bröllopet och en av våra världens mat-vänner. Eventuellt dyker den här låten upp live på bröllopet, vi får väl se.

Gillar ni Cinemacincos musik kan ni ladda ner hela skivan helt gratis genom att klicka på "descargar todo el disco" här.

2 kommentarer:

  1. Låten är så skön, även om jag inte förstår vad de säger så är språket så vackert och melodin. Älskar frukt och grönt marknaden bakom!
    Jag har lagt upp ditt inlägg nu som gästbloggare hos mig och tackar så mycket för att du ville göra det här!
    Kram, Maria.

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.