torsdag 26 juni 2014

Bloggvänskap

Häromdagen fick jag ett mejl från fina Johanna som skriver bloggen Berlin ick (klicka er dit och läs!) där det stod att hennes man skulle ha vägarna förbi Bogotá med utresa från Sverige, skulle jag möjligtvis vilja ha någonting därifrån?

Hipp hipp hurra! Jag beställde välling och Marabou-choklad, och idag åt jag lunch tillsammans med Johannas supertrevlige make, som dessutom hade med sig lite svenska tidningar sådär som bonus.

Just det här är något av det allra finaste med bloggandet. Relationerna som skapas, även med människor som man aldrig har träffat i verkliga livet. Lite som när man hade brevvänner som liten.

Och tänk att någon som jag aldrig träffat i verkligheten sitter där på andra sidan jorden och tänker på att just jag kanske skulle vilja ha något från Sverige. Och fixar så att det blir så. Är inte det hur fint som helst?

Tusen tack, Johanna och R för sverigeleveransen!

10 kommentarer:

 1. Åh, ja det är så himla fint. Jag refererar tex ofta till dig som "min kompis i Botogá som jag måste hinna hälsa på innan hon flyttar hem!!" trots att vi ju faktiskt inte setts. Men det känns ju som om man har det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ja eller hur! Du har ganska precis absolut max ett år på dig, sen drar vi härifrån… :)

   Radera
 2. Vad roligt! Vad snällt!

  SvaraRadera
 3. Det ar helt otroligt vilka vanskaper som vaxer fram tack vare bloggar!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Bloggandet för med sig så mycket positivt! :)

  SvaraRadera
 5. Men det är ju det här som är det bästa med bloggeriet – att hela världen liksom är inom räckhåll på något sätt och det går att knyta band som går över hela oceaner! Härligt att grejerna kom fram och att ni hittade varandra i din stora stad. Och R hälsar till dig och tackar tillbaka! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! Världen blir väldigt mycket mindre.
   Kram!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.