torsdag 3 januari 2013

Tremänningarna

Dagarna i Umeå har mest handlat om släkten. Min släkt. Gaels släkt.

Av mina kusiner på pappas sida, de jag i princip växte upp med, har fyra inklusive mig fått barn de senaste två åren. Tre små jämnåriga tremänningar till Gael. På juldagen träffades vi - kusinerna och nya generationen Solveig, Melker, Moa och Gael.
Det var inte så lätt att få till en bild där alla satt stilla och tittade in i kameran samtidigt
På mammas sida har han också några. Tre bland de kusiner jag umgås med mest där, och i dagarna har vi hunnit träffa dem också, Gaels små tremänningar Erik, Ingrid och Ruben.

Att mina jämnåriga släktingar nu gjort jämnåriga släktingar till Gael, som han skulle kunna leka med, växa upp på somrarna med som  jag gjort med mina kusiner är ju ett extra litet plus i flytta-till-Sverige-vågskålen måste jag säga.

Släkten alltså. Så bra den kan vara.

9 kommentarer:

 1. Å så fint! Vad härligt med så många jämnåriga, dem kommer Gael ju garanterat få mycket kul tillsammans med. Grymt att ni fick till ett foto after all, kan tänka mig att det var klurigt..haha. Försökte få med mina två kusinbarn på samma bild idag, men det var stört omöjligt. Och de vara bara två..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså skolfotografer, fast de som fotograferar på förskolan.... Kanske ett av världens svåraste yrken?

   Radera
 2. Åh vad kul! Kommer ju vara guld värt även om ni inte skulle bo i Sverige att Gael har jämnåriga tremänningar han kan lära känna och hänga med på Sverigesemestrar när de blir några år äldre. :)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt! Skoj att ha så mycket släkt omkring sig (eller ja, i Sverige dårå :))

  SvaraRadera
 4. Fint!

  Och lite besvis på att ordspråket "det spelar ingen roll var man är, utan med vem man är" stämmer ganska bra...

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.