söndag 27 januari 2013

Stockholmsveckan

Vi var ju i Stockholm också. Sista veckan i Sverige, efter två veckors intensivt släktumgänge i Umeå hängde vi med vänner i Stockholm, för det är där de bor, de allra flesta.

En vecka är ju såklart för kort för att hinna träffa alla man vill och borde träffa, men ändå, det är bättre än ingen tid alls och vi gjorde så gott vi kunde. Hängde med de där vännerna från uppsalatiden, min gamla högstadiebästis Lukas och hans familj, bloggvännerna Stambyte och Jenny (som jag ÄNTLIGEN fick träffa i egen hög person!), lillebror som bor i Stockholm, mina gamla korridorare Elaine och Joel och så en lyxbrunch som avslutning sista dagen tillsammans med de där fina colombiavännerna som flyttat tillbaka till Sverige igen.


Det känns fint med vännerna i Stockholm. Fint att tänka att om, när, vi flyttar dit så har vi en hel hög med fantastiska människor att bo nära.

14 kommentarer:

 1. Vad mysigt! Och jaaaa, flytta till Sthlm!

  SvaraRadera
 2. Det var så himla fint att ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Men alltså, vi måste ses utan barn också någon gång i framtiden. Kändes som att det var så himla mycket vi hade kunnat prata om och avbrutna konversationer som glömdes bort. Sådär som det blir med kiddos som behöver uppmärksamhet.

   Radera
 3. hej Annika, gott nytt 2013! jag har skrivit till din (gamla?) gmail-adress, funkar den fortfarande? hälsn ann k

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har fått mejl, förlåt att jag inte har svarat ännu men ja! Gärna fika! Svar kommer!

   Radera
 4. Härligt! Men alltså, det är Göteborg ni ska flytta till, hoppas jag att du minns! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja, det är öppet som alternativ, behöver bara en snajsigt jobb (helst ett var, då), så kommer vi!

   Radera
 5. Kul att träffa gamla vänner. Otroligt förresten vad ni hann med mycket under er Sverigesemester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, faktiskt! Vi hann nästan allt vi ville.

   Radera
 6. Mysigt! Så synd att vi inte kunde ses, men nästa gång... Och vi finns här NÄR (inte om!) ni flyttar hit. Ni står väl i Stockholms stads bostadskö?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nästa gång absolut!
   Nej, det gör vi inte... Det känns liksom inte riktigt lönt att göra det nu, hur långt kommer man med mindre än ett års kötid, liksom? Däremot har jag stått i Uppsalas kö sedan 2011 så hittar vi inget i Stockholm kan vi alltid bosätta oss nära stationen i Uppsala till en början. Jag hoppas att det löser sig!

   Radera
 7. Alltså, känner igen instagrambilder så nu trillade polletten ner! Undrar om inte ni är de vänner som min vän Elisabeth pratat om som fick barn i Colombia? Tycker som sagt att jag kände igen bilderna och undrar om det inte är hon på bilden längst ner till höger? Liten värld osv..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det ju! Det är vi som är de och det är hon på bilden som är Elisabeth.
   Vilken liten värld :)

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.