måndag 14 januari 2013

Tillbaka

Igår landade vi på El Dorado-flygplatsen, som byggts om och ut och numera ser ut som en riktig internationell flygplats.

Dryga tre veckor är alldeles för kort tid, vilken tidsrymd som helst nästan är nog alldeles för kort tid. Men på samma gång är det skönt att vara hemma. Komma hem till lägenheten. Packa upp. Tvätta kläder. Hitta platser för de nya sakerna vi hade med oss. Sova i vår egen säng.

Bogotá kändes lite tropiskt när vi kom fram. Luftfuktigheten är hög jämfört med den torra svenska vintern, och hela januari hittills har tydligen varit solig och varm, och vi svettades i våra jackor.

Vi är trötta. Vi har jetlag och Gael tyckte att klockan 04 var en lämplig tid att stiga upp på i morse. Dagen blev rätt lång.

Men vi är nöjda. Nöjda med resan och nöjda med att vara hemma i Bogotá igen.

7 kommentarer:

 1. Kakans mamma14/1/13 23:46

  Låter härligt! Nöjd är bra!

  SvaraRadera
 2. Hur roligt det än är att åka bort, är det alltid ljuvligt ljuvligt att komma hem igen. Och det är väl bra att det är så. Hoppas att ni får ordning på dygnet snart igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också. I morse vaknade han en halvtimme senare, så det går åt rätt håll i alla fall.

   Radera
 3. Välkomna tillbaka... hem... osv! Så himla synd att vi inte kunde ses, men nästa gång... Hade sett fram emot det, men men! Hoppas jetlaget försvinner snabbt.

  Kram!

  ps. Ser fram emot fler bilder, för det kommer väl? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättesynd! Sen blev jag lite okontaktbar där i Stockholm för internet funkade nästan inte där vi bodde. Hoppas att vi hittar jobb och flyttar till Sverige snart så vi får mer tid att hinna ses på!

   Kram

   PS Ja! Mer bilder kommer! Ska bara sortera lite.

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.