måndag 14 maj 2012

Tropisk helg

I lördags morse tog vi vårt pick och pack (vilket var mycket, mycket mer än vi behövde, det här med att packa till bebis, alltså, vi behöver öva på det) och stuvade in oss själva och packning och bebis och svärföräldrar i bilen och drog söderut till tropikerna.

Väl framme i vår lilla stuga på Centro de Vacaciones Cafam i Melgar var det bara att klä av oss så mycket som möjligt i värmen. Å vad jag älskar att ha tropikerna på bara några ynka timmars bilavstånd.Vi gjorde inte många knop under helgen. Gael blev dåsig i värmen och sov en massa mest hela helgen.

Vi fick hyra barnvagn (åh, räddningen! Att bära runt på svettig bebis i varm bärsele hade inte varit någon hit) och drog runt med Gael (som såg ut som en liten farbror där han låg i sin solhatt och snarkade i vagnen) på promenader runt centret.

Kalla öl i solen vid poolen, Rummy-Q med svärföräldrarna på kvällen, en timmes bad i poolen bara Oscar och jag medan farmor och farfar passade Gael. Energikicken vi alla behövde.

6 kommentarer:

 1. Å vad härligt! Tänk att ha det så nära, måste vara ljuvligt.

  Och igen: vad gullig han är lillen. Underbar.

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att få rå om varandra en timme. Just nu pratas om ordkrig mellan ex president Uribe och Venezuelas president. Spinnig med drygt 1000 personer var också på nyheterna...

  Kram och Grattis på din första morsdag!
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Låter underbart. Helt ljuvliga bilder av en nunera bäbisrund Gael:)! Tänk vad skönt att bara kunna sticka iväg till sol och bad, bra ni har det. / Monika M

  SvaraRadera
 4. Johanna: Alldeles ljuvligt! Något av det bästa med att bo här, faktiskt.

  Pernilla: Ja, det var välbehövligt! Och tack för grattis. Idag har Colombia varit på nyheterna igen, har du sett?

  Monika: Det har vi!

  Frida: Det var precis så underbart som det ser ut!

  SvaraRadera
 5. Men åh vilken underbart vacker liten bebis ni har, jag blir alldeles clucky bara av att titta på bilderna;)

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.