tisdag 28 juni 2011

Såhär lever jag om 10 år

Johanna har önskat rubriken.

För tio år sedan hade jag aldrig kunnat gissa att jag tio år senare skulle bo i Colombia med fast jobb, blivande colombiansk make och bostadsrätt. På samma sätt har jag ingen aning om vart livet kan ha tagit mig om tio år.

Men om jag ska försöka mig på en kvalificerad gissning bor vi nog antingen i Sverige eller i Colombia. Oavsett så hoppas jag att vi bor i ett litet hus med en trädgård där vi odlar frukter och grönsaker och bär.

Vi har två barn (eller tre, om jag lyckas övertyga Oscar, men minst två i alla fall).

Jag jobbar med något spännande. Antagligen har jag lämnat akademin och forskningen bakom mig och jobbar med något mer handgripligt, som har en mer direkt inverkan på samhället. Jag vet inte riktigt vad det skulle kunna vara, men så länge jag känner att jag drar mitt lilla strå till stacken för en bättre värld är jag nöjd. Och det får gärna innefatta ungdomar och sexuella och reproduktiva rättigheter.

Oscar har ett eget designföretag som det går bra för, och han jobbar med en massa spännande uppdrag, mest för olika organisationer från det civila samhället. Förutom design jobbar han även extra ibland som lärare på designutbildningar på universitetet och frilansfotograferar.

Sen vet jag nog inte så mycket mer, och det kan också bli något helt annat, men så länge vi båda är lyckliga så är jag nöjd.

2 kommentarer:

  1. Det låter härligt! :)

    SvaraRadera
  2. Visst är det skönt att inte veta! Jag bara älskar det! =)

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.