tisdag 8 september 2015

En söndag i Bogotá

Söndagar i Bogotá är ledighet, folkliv och ciclovía. Det är veckans bästa dag. Mina otroligt duktiga kompisar Andrés och Rodrigo har gjort en film med timelapse-teknik från en vanlig söndag. Knappt fyra minuters fantastiska bilder från älskade Bogotá. Det är inte utan att den får mig att längta dit (hem?) litegrann:


A Sunday in Bogotá (Life in movement) from Rodrigo Bernal on Vimeo.

Vill du se Bogotá med egna ögon? Colombias flygbolag Avianca lanserade just en kampanj tillsammans med Colombias turistmyndighet och i september månad kan man köpa biljetter till Colombia för ner till halva priset. Köp mellan 15 och 27 september för biljetter från Spanien och mellan 7 och 20 september för biljetter från Storbritannien och res fram till 31 maj nästa år.

2 kommentarer:

 1. Hej Annika! Jag fick en fråga av en kompis på FB som sett att jag varit i Bogotá och Colombia, men jag har ju varit där alldeles för kort för att kunna svara. Hoppas du har tips!

  "... har du tips på en varm och vacker plats inte alltför långt från Bogotá att tillbringa ett par dagar efter en konferens på?!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Absolut! Det finns massor av ställen runtomkring Bogotá, i princip vart som helst 3-4 timmar söder, väster eller öster om Bogotá är varma. Anapoima är rätt mysigt till exempel. Annars skulle jag nog hellre satsa på att ta flyget och åka till Karibien, faktiskt. Cartagena, till exempel. En och en halv timme bort med flyg.

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.