tisdag 8 juli 2014

Julhelg i Karibien igen

Julen känns ju rätt så långt borta, men jag är så himla sugen på Karibien, och eftersom vi förra året väntade tills alldeles för sent då allt var dyrt, så vi tillslut aldrig kom iväg, bestämde vi oss för att inte göra om samma misstag i år.

Så i söndags kväll bokade vi Karibien-biljetter och boende. Vi blir kvar i Bogotá på julafton - det blir säkert julfirande med släkten, men om jag skulle få välja helt själv skulle jag vilja ha en lika fin kompisjul som förra året. Den 27 december drar vi till Santa Marta på karibiska kusten, till den här pärlan till lägenhet precis intill stranden, som vi hittade på Airbnb:
Helt okej
Eftersom den redan var upptagen från den 1 januari stannar vi till den 31 december, och på nyårsafton åker vi till Ciénaga och firar nyår med vår kompis Yury och hennes familj istället. Hennes familj vet visserligen inte om planerna ännu, men det här är Colombia, gästfrihetens förlovade land, och Yury försäkrar att hennes mamma kommer att tycka att det är en helt fantastisk plan, så vi slog till och köpte biljetter.

Fyra år efter vi senast var i Karibien en julhelg är det dags igen. Det gäller att passa på att njuta av Colombia innan vi flyttar härifrån, och jag kan tänka mig få sätt som är bättre än att utnyttja det faktum att karibiska kusten ligger en dryg timmes flygresa bort.

2 kommentarer:

 1. Fantastiskt! Vi ville åka till San Andrés, känns barnvänligt och bra, men biljetterna var så himla dyra…

  Jo, jag har läst om det där kaféet, vi kanske får ta en sväng till Taganga, det ligger ju bara en halvtimme med taxi från Santa Marta!

  Kram och trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Dyrt är bara förnamnet! Men är man turist så är man��
  Trevlig resa ni också!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.