onsdag 26 juni 2013

Arvegods

Igår kom Karolina hem till mig släpandes på en hel låda arvegods. Hon flyttade tillbaka till Sverige förra hösten efter en massa år i Colombia, en flytt som var tillfällig och som sedan blev mer permanent. Så nu är hon tillbaka för att avveckla colombialivet som hon lämnade lite hipp som happ för ett tremånadersvikariat för snart ett år sedan.

Det ryms inte så mycket i två resväskor till Sverige så jag fick ta över samlat arvegods från Karolina och våra gemensamma vänner som flyttat tidigare. I den utlandssvenska kretsloppslådan fanns alla möjliga livsnödvändigheter, som till exempel en mängd svenska böcker, bull- och knäckformar, pepparkaksmått, julpynt, löste, massor av kryddor (citronpeppar, fänkål, gelatinblad, grillkrydda, osv.) och en julskiva med Christer Sjögren.


Tack Karolina, jag lovar att förvalta arvegodset väl och lämna det i goda händer den gången det blir vår tur att köpa enkelbiljett till andra sidan Atlanten.

Under tiden delar jag gärna med mig också (har till exempel en del bokdubletter). Julia, Joelle, Karin, Vanessa eller Joanna, är ni intresserade?

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt. Särskilt Christer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst! Christer var grädden på moset!

   Radera
 2. Oj där fanns ju några saker som jag planerat att ta till Colombia men ser ju att det inte behövs längre. Däremot ser jag en sak som absolut saknas! Jag avslöjar vad i augusti när leveransen kommer.

  Kram mamma

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.