torsdag 13 juni 2013

Utekväll

Lite socialt liv hinner jag med också, trots allt annat. Igår, till exempel, gick Ulrika, Vanessa och jag ut och åt middag tillsammans på supermysiga italienska restaurangen La Monferrina i La Macarena.

Vi drack vin, åt pasta och skrattade oss igenom middagen. Precis en sån där kväll som behövs emellanåt, speciellt när vardagen mest stressas igenom på rutin.
Tyvärr fick kvällen ett lite tråkigt avslut då Oscars bror Carlos var med i en trafikolycka med sin motorcykel och jag fick skynda hem så Oscar kunde åka iväg till sjukhuset. Carlos klarade sig förhållandevis bra med tanke på att han flög huvudstupa i backen och motorcykeln flög efter och landade ovanpå honom. En axel ur led, ett brutet nyckelben, och två brutna ben i ena vaden. Idag opereras han och får skruvar i benet.

Sämst med olyckan var kanske tajmingen - bröllopet om två veckor måste med största sannolikhet skjutas upp...

10 kommentarer:

 1. Heja tjejer! Men stackars Carlos!

  SvaraRadera
 2. Usch, stackars Carlos. Jag skulle aldrig våga åka motorcykel i Bogotá; trafiken är ju livsfarlig! Tur i oturen ändå att det inte blev värre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Jag har kört bil i Bogotá och det är rätt läskigt det också...

   Radera
 3. Hej, följer din blogg med stor behållnig. Jag bodde i Bogotá i början på 80 talet samt ett halvår på 90 talet. Gift med en Colombian, i är firar vi 30 år som gifta :)
  Vi kommer att tillbringa fem veckor i Colombia i november detta år och jag undrar om du känner till några företag i Colombia som arrangerar rundresor i Colombia ev även andra länder runtomkring? Vi är inte ute efter äventyr vi har passerat de åldern. Så det jag tänker på är mera "typ charter" "al inclusice" om du förstår vad jag menaar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad roligt, kul att du läser bloggen och grattis till 30 års äktenskap!
   Det här företaget har en reseblogg om Colombia som jag läser och de ordnar olika resor i Colombia:
   http://seecolombia.travel/
   Jag har inte rest med dem själv, men jag har kommunicerat en del med dem och de verkar mycket seriösa och bra.
   Trevlig resa!

   Radera
 4. Men nej vad tråkigt med olyckan. Usch! Men kunde ju gått hemskt mycket värre, motorcykelolyckor just slutar ju ofta (ännu) värre än så. Hoppas han repar sig snabbt! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, motorcyklar är verkligen inte alltid att leka med.

   Radera
 5. Åh, ser fram emot att höra om allt som händer i ditt liv just nu så småningom! Och hoppas att Carlos repar sig snabbt, usch läskigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer! Nu har jag äntligen dator igen!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.