söndag 30 juni 2013

Det blev bröllop

När Oscars bror Carlos kraschade med motorcykeln för två veckor sedan trodde alla att det inplanerade bröllopet skulle skjutas upp. Alla utom Carlos och Carolina själva som bestämde sig för att bröllopet såklart skulle bli av, oavsett sådana missöden som trafikolyckor.

Så igår gifte de sig. Carlos i rullstol eftersom han har flera frakturer i ena benet, och dessutom ett brutet nyckelben och en axel som hamnat ur led som gör att han inte kan stödja på kryckor (eller manövrera rullstolen själv eftersom han bara har en helt fungerande arm för tillfället).


För att inte ha särskilt optimala förutsättningar blev det ändå ett riktigt fint bröllop och en hejdundrande fest.

Den inre protokollsvensken som jag nog ändå har, kommer kanske aldrig att riktigt vänja sig vid det kaotiska i colombianska bröllop. Det är liksom ingen ordning alls, folk står i vägen i gången efter vigselceremonin, sitter var som helst under middagen, ingen sitter ner under hela middagen, och folk kommer precis hur sent som helst. Men det blir oftast väldigt bra till slut, till exempel den här gången. Och det är väl ändå det som är huvudsaken.

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt gick bra på bröllopet trots alla omständigheter.

    Kram mamma

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.