lördag 22 juni 2013

Egentid


Det är sol, det är 25 grader varmt och jag är hemma ENSAM!

Man och barn är på en sån där familjetillställning som jag borde vara med på men helt sonika smet ifrån för att jag verkligen inte ides gå. Men jag hade faktiskt 39 graders feber igår och har jätteont i halsen idag så det är en ganska legitim smitning.

Men hörrni. Så himla skönt det är att sitta i lugn och ro och tystnad (nåja, det är ganska mycket stadsljud typ bilar som hörs, men ni fattar. Inga bebisskrik) i solen och bara greja på med lite allt möjligt på datorn. Ända fram till kvällen.

Alldeles själv.

Livsnjuteri på hög nivå.

6 kommentarer:

 1. Gud vad skönt!! Du gör ju alla en tjänst genom att vara hemma, med feber smittar man ju - och hur schyst är det?

  Krya på dig!

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Nu hade jag iofs inte feber längre, men ändå... Bäst att ta det säkra före det osäkra!
   Kram

   Radera
 2. Ååå vad härligt! Jag fattar precis vad du menar. Dagar utan bäbis är som FF när man var 14. O det handlar ju varken om att man inte gillar att vara med sitt barn eller sina föräldrar så det är baaaara att njuuuuta! Synd på förkylningen bara, alla mammor är värda att vara ensamma en hel dag när de är friska, också. Tänk om vi kunde planera in en helt BF week uppe vid kusten, Palomino eller liknande? Bara sola, bada, läsa, snacka och sova! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men OMG! Det låter helt allvarligt som VÄRLDENS, nej UNIVERSUMS, BÄSTA PLAN! Jag är på! När kommer du tillbaka? När åker vi?
   Kram!

   Radera
 3. Just grejen ENSAM HEMMA är så underskattad! Älskar att lägga upp fötterna på soffbordet och läsa en bra bok och strunta i alla måsten. Borde vara lag på en heldag hemma då och då!

  Njuuuut!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.