söndag 20 november 2011

Pizzakväll med wii

Det var alldeles för längesen vi sågs med våra padrinos från bröllopet, så igårkväll gjorde vi slag i saken och styrde upp en kväll med pizzabakning och wii.


Santo, alias Pizza-Mussolini, hävdade sina italienska rötter (samt brist på danskunskaper) och chefade över pizzatillverkningen i köket medan vi andra underhöll oss med det bästa spelet som finns till wii: The Michael Jackson Experience.


Klockan hann bli tre på morgonen innan vi satt i taxin hem med pizzafulla magar och värkande muskler efter all MJ-dans och lite wii sports resort på det (utmana mig i kajak om ni vågar), men mätta och nöjda.

5 kommentarer:

 1. Så härlig du ser ut där i din fina mage! Förövrigt ser lägenheten grym ut, etage?

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Lägenheten är grym (det är Santo och Virginias), två våningar, kök, vardagsrum, tre sovrum, två badrum, verkstad (eller, en liten skrubb innanför köket som de använder som cykelverkstad, var säkert ursprungligen tänkt för ett inneboende hembiträde). Och med billig hyra.

  SvaraRadera
 3. Coolt. Men... jag har nog bott i skogen för länge, alltså, vad är wii? :). Kram!

  SvaraRadera
 4. Hehe skogsmulle. Wii är ett Nintendo-spel som man använder en slags fjärrkontroll till. Fjärrkontrollen känner av dina rörelser. Lite svårt att förklara, men kolla den här videon. Ser lite löjligt ut men är skitroligt.

  SvaraRadera
 5. Låter som en kul kväll och The Michael Jackson Experience låter helt fantastiskt! Gissar dock att det inte är helt lätt att hänga med alla gånger..

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.