onsdag 16 november 2011

Nejmensåatt...

...skojigt väder det är i den här stan, då.Jätteskojigt, verkligen.

7 kommentarer:

 1. Jamen nästa torsdag ser ju väldigt lovande ut, eller hur :-)

  SvaraRadera
 2. uh detta b(ogotá)-väder!

  SvaraRadera
 3. Ja det här vädret är verkligen kul... men vi brukar ju i alla fall ha lite sol på morgonen så att man kan ta sig en morgonpromenad.

  Förresten, fick du någon inbjudan till Bazar Nordico? Verkar ju vara ett seriöst mail men tänkte att det är bra att kolla runt lite haha. Jag förstår heller inte var någonstans eventet är, men min spanska är ju inte så bra.

  SvaraRadera
 4. Åsa: Mycket!

  Frida: Precis så känner jag!

  Mammas machete: Ja, detta eviga regnande!

  Colombia Emelie: Jag har inte fått någon inbjudan (skicka gärna vidare, har du min mejl?), men den ordnar de varje år, där kan man köpa glögg, svenskt godis, pepparkakor och smörgåstårta till överpriser, och lite allmänt hantverk och krimskrams. Det brukar vara rätt mysigt, i Skandias lokaler håller de till.

  SvaraRadera
 5. Hej, nej har inte din mail. Men om du ger mig den skickar jag gärna vidare inbjudan. Vet du om de brukar sälja saltlakrits där? Haha är så otroligt saltlakritssugen!

  SvaraRadera
 6. Emelie: Jag lämnade mejlen i din blogg. Utbudet är lite olika år från år, beroende på vem som rest till Sverige och vad de köpt med sig, men djungelvrål brukar oftast finnas. Det gäller att vara där tidigt för att hinna handla innan det tar slut.

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.