söndag 13 februari 2011

Framstegen hittills

Jag förstår att ni alla sitter som på nålar och undrar hur det har gått egentligen med El Gran Plan Maestro. Jag ska inte hålla er på halster längre, såhär ser det ut:Jag håller mig (med nöd och näppe) till tidtabellen. Helst vill man ju ligga steget före, men jag har ju ett heltidsjobb att tänka på också, så det är lite svårt.

Jag vill minnas att jag sa i VF-artikeln något åt "det bästa med Colombia är att man aldrig riktigt vet vad man kan vänta sig, varje dag är full av överraskningar"-hållet. Det kan hända att jag tar tillbaka det uttalandet nu.

Det råkar nämligen ha blivit så att jag har blivit lite felinformerad, eftersom det såklart är oerhört krångligt att ge ett rakt och korrekt svar på en enkel fråga. Som till exempel när inlämningsdatum för uppsatsen är. Som jag trodde var 15 april, enligt uppgift. Tji fick jag, det visar sig att 15 april är senaste datum handledaren måste lämna in uppsatsen tillsammans med sitt skriftliga omdöme till den akademiska kommittén. Vilket innebär att jag måste lämna in uppsatsen till min handledare cirka 20 dagar innan det datumet.

Och snipp, snapp så hade jag helt plötsligt tre veckor färre på mig att bli färdig*. Tänk vad spännande det kan vara med alla dessa överraskningar i vardagen.


*Att inte bli färdig är inte ett alternativ, jag har nämligen redan betalt terminsavgiften och har inte råd att förlora de ca 5000 kronorna.

4 kommentarer:

 1. Visst är det kul med överraskningar...
  Nästan jämt :-)

  Vi tror på dig och är säkra på att du blir klar i tid.

  mamma

  SvaraRadera
 2. oooh, det var en jävla skillnad det, hoppas att du inte stressar ihjäl dig och att du blir klar i tid md gott resultat! Suerte!

  SvaraRadera
 3. Oh, vilken liten kommunikationsmiss. Vad händer nu? Måste hela Gran Plan Maestro revideras?

  SvaraRadera
 4. Mamma: Det är bra, jag behöver pepp!

  It's all about me: Ja, håll tummarna för mig!

  Åsa: Precis, liten miss där... Men ja, mer eller mindre. Eller, det är samma plan som förut, den behöver bara speedas upp. Och så har jag satt Andrea på att läsa och kommentera de delar där jag har ett färdigt utkast medan jag fortsätter på de andra.

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.