söndag 6 februari 2011

Det här med twitter

Nu har jag gått och skaffat twitter också, efter en lång övertalningskampanj av en kompis. Jag måste säga att jag är väl inte sådär jätteimponerad hittills, men det kanske tar sig.

Vissa är ju i alla fall lite skojiga att följa, som till exempel Colombias före detta president Álvaro Uribe. Bara för att han är lite smått galen. Och när någon kritiserar honom känns det lite som att han fått tourettes när han försöker bemöta det hela. Sakliga diskussioner har aldrig riktigt varit hans grej.

En annan intressant person, för att han faktiskt är vettig på riktigt, är den bäste kandidaten av de som ställde upp i presidentvalet förra året, Gustavo Petro. Även om han inte sagt något officiellt ännu så verkar det på allt han skriver som att han kommer att ställa upp i valet till borgmästare i Bogotá i oktober i år. Hade jag fått rösta hade jag röstat på honom. Nu tänker jag hålla tummarna.

Hur som helst, vill man följa mig så finns jag på twitter här.

4 kommentarer:

 1. Har också funderat på att skaffa twitter men inte orkat... du kan väl utvärdera efter några veckor och rekommendera eller avråda?

  SvaraRadera
 2. Utan att ha någon egen erfarenhet så tycker jag att det känns som klart överskattat med twitter.
  Det verkar ta en massa tid som istället kan ges IRL!

  Vi får se vad du tycker.

  SvaraRadera
 3. Jag är benägen att hålla med...

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.