torsdag 19 augusti 2010

När det säger klick

Igår träffade jag tjejen som ska sy min bröllopsklänning, och det sa bara klick!

Det sa egentligen klick redan när hon svarade på mitt mejl bara en timme efter att jag skickat det, och sa att hon såklart jättegärna ville sy min klänning. Men när vi träffades sa det ännu mer klick, för hon fattar precis vad jag vill ha.

Vad jag vill ha är inget bakelseaktigt, ingen långklänning, ingen glansig satäng. Min senaste förälskelse är den här klänningen på bilden.

Det är sånt hon fattar, Adriana, som hon heter. Hon gör en del av klänningarna på en av mina absoluta favoritaffärer i Bogotá, La Ropería, och det var just därför jag letade upp henne.

Sömmerska, check.
Klänningen ska vi inte börja sy förrän i februari eller så, men i den här planeringsfarten kommer vi bara att kunna lata oss, Oscar och jag, sista månaden innan bröllopet.
Skönt.

5 kommentarer:

 1. Vilken fin klänning! Ska bli kul att läsa mer om bröllopsförberedelserna!

  SvaraRadera
 2. Tack! Det kommer mera så småningom... Det är ju ändå ett tag kvar än så länge :)

  SvaraRadera
 3. Oerhört viktigt att det klickar när det gäller detta viktiga val i livet. Själv hade jag en bild av att få likna Rita Hayworth i nån gammal 40-talsfilm, men tänkte att om man bara har två veckor på sig för bröllopsplanering så får man väl ta den klänning man hittar. Men tänk, jag hittade MIN klänning. Det SA klick. Och jag VAR Rita.

  SvaraRadera
 4. Åh! Rita Hayworth! Ja, det var du ju!

  SvaraRadera
 5. Jattefin, alskar rosetten! Jag sager som du, inte vit langklanning! Hoppas pa att bara springa pa nan klanning som ar ratt.

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.