tisdag 17 augusti 2010

Hemma hos-reportage, del 2


Vi har äntligen fått vårt nya skrivbord och våra sängbord. Bildbevis kommer snart, det är nämligen lite kaos i arbetsrummet just nu, för det tidigare skrivbordet var kombinerat skrivbord och bokhylla, det nya är bara skrivbord. Vi tänkte sätta upp hyllor på väggen, men när vi letade i helgen hittade vi inga som vi gillade, så det verkar som att vi får beställa hyllor, vilket tar lite tid.

Under tiden bjuder jag på vardagsrummet.

Vi har just flyttat ut bokhyllan, som tidigare stod i gästrummet, till vardagsrummet. Vi blev nämligen i akut behov av hyllplats på grund av ovan nämnda anledning. Vardagsrummet är det första man ser när man kommer in i lägenheten. Ytterdörren är i andra ändan av den långa vita väggen. Den långa vita väggen är för övrigt tänkt ska prydas av en tavla ovanför soffan. Vi har bara inte kommit så långt ännu, så det får bli ett nytt hemma hos-reportage när den kommer upp.

Mittemot den långa vita väggen är öppningen in till arbetsrummet.

Älgen på soffan heter Inger, den gröna plantan Plantuchis och den stackars stympade saken längst ned till vänster är en fikusaktig planta som heter Sábado, som Oscar har satt trädgårdssaxen i. Vi hoppas att den återhämtar sig snart.

5 kommentarer:

 1. Apropå inredning - har du retrosurfat på IKEAs kampanjwebb?

  SvaraRadera
 2. Jag har ett likadant soffbord, fast ljusare! :)

  Kul att se inredningsbilderna, ser fram emot fortsättningen!

  Ps. Kan O uttala älgens namn Inger? :0

  SvaraRadera
 3. och jag har just laddat ner den nya Ikea-appen till min iphone :-)

  SvaraRadera
 4. Jo, älgen är nämligen döpt efter min mamma, så Oscar har legat i hårdträning för att uttala svärmors namn, så han får faktiskt till ett riktigt bra Inger!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.