onsdag 1 juni 2016

Semesterplanerna

Hörrni, ni är fantastiska! Jag skriver nästan aldrig nuförtiden känns det som, och sen när jag skriver och ber om tips så bombarderar ni med dom! Trots så otacksam bloggfrekvens från min sida.

Tack, tack, tack! Det utlovade tipsinlägget för bilsemestrande i Colombia kommer.

Nu har vi plottat in platser att se och personer att besöka och funderat på reserutter. Hittills har vi fyra alternativ - två långa och två korta(re). Vi får se vad det blir, det vet vi nog inte riktigt säkert förrän vi ger oss av.
De två långa och de två korta(re) ruttalternativen hittills
Fortsätt gärna tipsa! Vi har så himla många pluttar på vår karta som inte hade varit där om det inte hade varit för alla era tips! ♥

8 kommentarer:

 1. Missa inte Tomteland, Falu koppargruva och Carl Larsson-gården! Otippat bra semesterställen för barnfamiljer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Pluppar in dem också!

   Radera
 2. Nummer ett eller tre tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Åh jag tänkte ju skriva på förra inlägget men glömde! Kommer ni såhär långt söderut kanske vi kan ses?! Ring om ni kommer till Gbg! Fast vi är ganska mycket på våra landställe i juli (dvs Bohuslän eller Hylte, fem min öster om Halmstad). Hojta om ni är i dessa krokar något! (Jag röstar på alt ett :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, självklart! Vet inte om vi kommer oss ända dit, men gör vi det så kommer vi förbi!

   Radera
 4. Vad är det för skillnad mellan röda och gröna pluppar? Hmmm... Om du skriver in vilka resmål de där plupparna står för också, kan de ju sedan sälja de där kartorna till barnfamiljer. Jag står beredd att köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De röda är "personer att hälsa på" och de gröna är "intressanta platser att besöka" :)
   Jag kanske lägger upp slutgiltiga kartan öppet på google maps när resan väl är genomförd så den blir tillgänglig för andra!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.