lördag 2 januari 2016

Årsslutet 2015

Vi blev friska innan året gick över i nästa, och vi hade födelsedagsfirande hemma. Jag fyller år på ett av årets sämsta datum för att kunna ordna något - dagen före nyårsafton. Alla är bortresta, och ingen vill ha fest. Men hela släkten på pappas sida var bortresta till Umeå, lägligt nog, och kom på födelsedagsfika!

Vi lyckades också med konststycket att samla alla åtta tremänningarna på en och samma bild, och ingen gråter och ingen är suddig. (Det närmaste vi kommit tidigare var fotot från i somras där sju av dem är med):
Släktens åtta yngsta medlemmar: Melker, Gael, Malte, Solveig, Folke, Moa, Tage och Bo.
Det var fint. Sedan gick Oscar och jag ut och åt middag på restaurang. Det var mysigt och gott, och för vår mentala hälsas skull måste vi verkligen lära oss att inte konvertera till pesos när vi ska betala.

Nyårsafton firade vi hemma med bara familjen, precis som för två år sedan. Det hamnade till och med i radio, när vi var in till stan för att fixa lite under dagen. Så om ni vill veta hur jag låter när jag pratar svenska kan ni klicka på länken.

2015 var De Stora Förändringarnas År, men det var också ett så himla jobbigt år. Så skönt att lägga det bakom oss. 2016 kan bara bli bättre, det ska bli året då allt faller på plats. Gott nytt år!

8 kommentarer:

 1. Å din dialekt, älskar den! Kul radioinslag, även jag undrar över de gula underkläderna, haha.
  Gott nytt, hoppas ert 2016 blir underbart med noll dagar jobbig väntan of any kind. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vadå dialekt, jag pratar ju rikssvenska! :)
   Vi hoppade också över de gula underkläderna. Dock åt vi druvor!
   God fortsättning!

   Radera
 2. Vilket fint och positivt radioinslag! Bra nyårslöfte.. :) Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Colombiana4/1/16 04:46

  Hola Annika!
  Quiero preguntarte hay algun motivo especial por el cual visten a Gael con camisa color rosa? se que no tiene nada de malo el color, pero tu que has vivido en colombia sabes que para los latinos el vestir de color rosa a un hombrecito es un poco extrano... por eso hago esta pregunta y mi intencion no es ofender a nadie, ni levantar una polemica por esto...espero lo entiendas... feliz dia :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hola!
   Pues... Siempre lo hemos vestido de todos los colores. De hecho, nunca averiguamos el sexo cuando estaba embarazada, precisamente por no condicionarlo antes del nacimiento a ciertos esterotipos de género. Esta camiseta en particular es simplemente porque pidió de navidad "un saco de Frost" (la película), y la verdad prácticamente toda la ropa de Frost es rosada. Tratamos de brindarle toda la escala de opciones, también de juguetes, porque realmente no veo el por qué no.
   Saludos y god fortsättning :)

   Radera
 4. 2016 blir garanterat bättre!
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste det bli!
   God fortsättning!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.