tisdag 1 oktober 2013

Jag överlevde!

Tack för alla era tips! Jag fick inte tag på Rinexin, men det gick bra ändå.

Nu ska jag dela med mig av det absolut bästa sättet att klara sig igenom en flygning med bihåleinflammation / förkylning.

Först och främst preparerade jag mig med dubbla doser av förkylningsvärktabletterna Dolex Gripa och en massa nässprej. Men det var liksom bara grundandet. Det viktigaste kommer här:

Jag sov.

En av mina främsta talanger råkar vara att sova, sömnsvårigheter är aldrig något som funnits i mitt vokabulär.

Eftersom jag stigit upp strax efter fyra för att åka till flygplatsen i svinottan var jag dessutom lägligt trött och däckade innan planet ens hunnit taxa ut. När jag vaknade till var vi redan uppe i luften och flygvärdinnorna serverade dryck. Jag tog ett glas juice och fortsatte sova (dricka vätska ska ju vara bra också), och när jag vaknade igen hade vi redan landat.

Nemas problemas.

PS Jag skulle tro att det är bra att sova med lite elegant öppen mun, för att hjälpa tryckutjämningen på vägen.

5 kommentarer:

 1. Åh, Martin flög 7 ggr nu nyligen med samma sak. Han fick rinexin först när han kom hem... han har så ont i örat. Bra att det gick bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, skönt! Hoppas det går över snart för Martin!

   Radera
 2. Haha! Genialt!

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att det gick bra! Sömn brukar vara mitt universalmedel mot alla obehag (sjösjuka, höjdrädsla (bussresa i bergiga trakter, hu!), huvudvärk..) så det låter fint att det funkade för dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sömn är bästa universalmedlet någonsin!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.