onsdag 28 november 2012

Nu börjar det likna något

Jag har följt väderleksrapporterna med viss oro. Det ska ju vara en riktig Astrid Lindgren-jul när vi kommer hem i år, ju!

Inte bara för min skull (men det också), utan även för Gael och kanske framför allt för Oscar som ju närmare resan kommer frågar saker som om det låter när det snöar, hur snö känns och hur det egentligen känns när det är riktigt, riktigt kallt. Det går ju inte att bjuda honom på barmark, hur skulle det se ut. Vi ska ju åka skidor.


Nu bör det bara fortsätta i den här stilen fram till jul, okej?

9 kommentarer:

 1. Japp, du ser att vi jobbar hårt på det där med snö och kyla :-)

  SvaraRadera
 2. Jag åkte norrut med min spanjor för att han skulle få prova på skidåkning, och han tyckte inte om det! Han bara halkade omkull hela tiden, och kom inte upp, och till slut tröttnade han och gick resten av spåret tillbaka. Jag hade inte tänt på att det är en fråga om balans, trodde att det var det lättaste i världen att åka längdskidor. Hade för övrigt tänkt att vi skulle prova slalom dagen därpå, men det blev inte så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe, nej, jag kan tänka mig att det inte är sa lätt som man tror. Men Oscar peppar för fullt inför längdskidor, snowboard och skridskor :)

   Radera
 3. Å tänk att han ska få höra den kompakta tystnaden under ett snöfall på kvällen. Älskar det (icke-)ljudet, det är så jävla underbart.

  SvaraRadera
 4. Det är svinmycket snö, oroa dig inte! :)

  SvaraRadera
 5. Åh jag blev helt pirrig och nrrvös för er del! Jag hoppas verkligen att snön finns kvar och att Sverige kan bjuda på minst ett härligt "snöoväder" och en riktig smällkall dag så att det gnisslar under kängorna och näsan klibbar ihop:)

  Min familj har haft en del utbytesstudenter boendes hos oss, bland annat en tjej från Australien som aldrig upplevt snö innan, hon förklarade för sina vänner, som aldrig heller sett snö, att det var som att bo i en jättestor frys. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas också! Långtidsprognosen på yr.no ser positiv ut....

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.