tisdag 13 mars 2012

Senaste nytt

Det blir mycket Gael just nu på bloggen. Det händer liksom inte så mycket mer i mitt liv just nu, det mesta kretsar kring världens bästa bebis som inte gör mycket mer än äter, sover och bajsar, och ändå tar upp så himla mycket av vår tid.

Igår hade vi enmånadskoll hos barnläkaren och tillväxten är det inget fel på. Han väger numera 3240 gram och mäter 51 centimeter. Det vill säga att han på en månad gått upp ett helt kilo och växt fem centimeter. Inte illa pinkat. Han ligger fortfarande lite under normalkurvorna för sin ålder, men i den här takten är det bara en tidsfråga innan han är ikapp.

Det går fort framåt på andra fronter också. Som ni ser har han redan lärt sig läsa och kan läsa godnattsaga för pappa på kvällarna.

15 kommentarer:

 1. Jag älskar att läsa om Gael, hade gärna läst fem inlägg om dagen :D

  Härligt att han växer och att han redan har lärt sig läsa, hihi!

  SvaraRadera
 2. Trots att det är en stillbild, kan jag riktigt se hur Oscar klipper med ögonlocken. Jag ser att Gael är på väg att ta kontrollen över kontrollen också. Undrar vilket favoritprogram han har. Och vilket alias har han på wf?

  SvaraRadera
 3. Åh men vad underbart att han växer så mycket. Och jag vill ju inget annat än läsa om Gael och erat nya liv :)

  SvaraRadera
 4. Hehe den boken har vi också! Anya gillar mest att äta på den ;) skönt att Gael växer & mår bra :)

  SvaraRadera
 5. Precis som livet ska vara när man fått en liten Gael...
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Klart det bara blir bebisprat när man är nybliven mamma. Jag gillar det, att läsa om Gael alltså. Så himla söt han är! Och fint att han växer och mår bra.

  SvaraRadera
 7. Ös på! Det är kul att läsa om det är och hur allt går. Och så himla gullig unge. Nästan så jag känner en liten värk i livmodern efter bebis igen.

  SvaraRadera
 8. Duktiga Tjejen: Haha, jag skulle nog kunna skriva fem om dagen, men jag vill inte bli en sån som får barn och sen aldrig mer pratar om något annat...

  Åsa: Han går i sin mammas fotspår och ägnar måndagskvällarna till Grey's Anatomy och Private Practice. WF har han inte börjat med ännu, han får inte låna min telefon.

  Baglady: Fint!

  Zahra: Den var en present från mormor. Funkar både på spanska och svenska!

  Pernilla: :)

  Lisa: Ja, det blir lätt så. Och tack!

  Josefine: Han är vansinnigt söt, tycker jag...

  SvaraRadera
 9. Men det kan aldrig bli för mycket Gael! Finns inget underbarare än att få följa en liten bebis som utvecklas, så hoppas att du vill fota och prata mycket om er fina lilla pojke! Läser saga för pappa redan, jo det är till att vara framåt må jag säga;) men han har väl att brås på förstås. Ha det bra hela familjen. Hjärtlig hälsning från Monika M.

  SvaraRadera
 10. Men skriv om Gael, det är jätteroligt!! Fantastisk bild, himla himla söt. Och vad skönt att han växer som han ska den lille knodden.

  SvaraRadera
 11. Jag tycker också om att läsa om Gael! Synnerligen sött och begåvat barn det där, fast jag läste minsann redan efter 2 veckor... =P

  SvaraRadera
 12. Jättefin bild!

  /MilLa

  SvaraRadera
 13. Försökte kommentera via mobilen häromdagen med det funkade inget vidare.
  Ville bara säga att jag gärna läser mer om Gael, och att bilden på honom och O är cirka hur fin som helst!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.