fredag 15 juli 2011

Bröllopet: Festen

Eftersom vi har många vänner vi gärna ville fira vårt bröllop tillsammans med och budgeten inte riktigt tillät hur stora utsvävningar som helst så bjöd vi de allra närmsta till vigseln och middagen och resten fick komma när festen drog igång.

Så fort middagen var avklarad stökades borden undan och gjorde plats för dansgolv på altanen och festgästerna började trilla in. Så fort Oscar och jag dragit igång vår första salsa fylldes dansgolvet och festen var ett faktum.
Jag försöker med blandad framgång lära pappa dansa salsa.
Roligt hade vi i alla fall.
Ville man ta en paus från dansgolvet kunde man hänga i trädgården som på kvällen och natten lystes upp av rislampor i träden och facklor.
Och sen ge sig in på dansgolvet igen, som underhölls under några timmar av ett son cubano-band och resten av tiden av vår fantastiske vän tillika DJ, Kontra.
Festen, som höll igång fram till midnatt, blev en perfekt avslutning på en helt perfekt dag.
Fotot taget av vår fotograf Alfonso Jaramillo

5 kommentarer:

 1. Sista bilden är verkligen magisk!

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen sista bilden, och det är så roligt att läsa att allt var så underbart! Hoppas det kommer ÄNNU fler inlägg om bröllopet :)

  SvaraRadera
 3. Så fint och ni lyser fullkomligt av lycka! Håller med om att sista bilden är fantastisk. Tack för att du delade med dig av er dag! / Monika Morén

  SvaraRadera
 4. Finns det verkligen ingen filmatiserad version av salsalektionen med pappa Rolf???

  Berätta lite mer om vad som skiljer ett traditionellt svenskt bröllop från ett colombianskt. Du nämnde tidigare det där om talen. Hur är det med telegram, presenter och sånt?

  SvaraRadera
 5. Jag diggar den sista bilden!
  Där är ni bland dom suddiga människorna, lamporna som strålar som stjärnor, dom röda blommorna... och jag kan nästan höra musiken ;)

  /MilLa

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.