torsdag 7 juli 2011

Villa de Leyva

Över helgen, som var långhelg, drog vi iväg till Villa de Leyva med hela gänget som kom förra veckan. Det blev en mjukstart på colombiavistelsen för besökarna och en välbehövlig paus från bröllopsbestyr och storstadsstress för mig.

Vi hade tänkt hyra bil och köra de fyra timmar det tar att åka till Villa de Leyva från Bogotá, men efter att det visade sig att det kostade hälften så mycket att hyra bil med privatchaufför som att hyra bil och köra själv fick det bli det förra alternativet.

Så med vår chaufför Don Ricardos hjälp tog vi oss dit och runt, till exempel till det gamla 1600-talsklostret Ecce Homo och till byn Ráquira där det mesta i hantverksväg går att hitta:

Men nu är vi tillbaka i Bogotá och nu, gott folk, är det bara några få små dagar kvar till bröllopet så nu gäller det att lägga de sista bitarna på plats. Ingen rast, ingen ro längre.

2 kommentarer:

  1. Å, det måste kännas så himla skoj, vännerna och familjen på besök i ditt nya hemland på samma gång. Hoppas ni får det underbart på lördag och att fredagen inte blir tokstressig. Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilket fint foto på dig och din bror. Du ser glad ut :)

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.