söndag 3 oktober 2010

Hemma hos-reportage, del 4

Igår kom snickaren och satte upp hyllorna vi beställt till min sida av arbetsrummet, så nu är det äntligen lite ordning igen.

Vi hade förut ett åbäke till möbel som en kompis som är hobbysnickare byggt ihop till oss. Det var en slags kombinerad skrivbord-bokhylle-möbel. Hemskt praktisk. Inte snygg alls.

Så grannen fick ta över den, och vi inhandlade ett nytt skrivbord. Sedan har vi haft böcker och pärmar på golvet i en månad innan vi nu till slut fått upp hyllor.

Det här är alltså andra änden av arbetsrummet, rygg mot rygg med Oscars plats. Här sitter jag på helger och vardagsmorgnar och tittar ut över Bogotá och filar på uppsatsen.

Och nej, snickaren kom inte klockan nio på morgonen som han sagt. Han ringde vid tio och sa att han skulle dyka upp vid två på eftermiddagen. Sen kom han vid tre. Han är en rätt duktig snickare, hyllorna blev bra, men han är en katastrofal installatör. Därför har Oscar ägnat morgonen åt att spackla, putsa och måla de två stora borrhålen som kom ut på andra sidan väggen.

3 kommentarer:

  1. Hehe, jo vi satt i soffan medan han borrade och helt plötsligt ser vi hur väggen börjar bukta ut och det ramlar loss en stor klump cement. Ops.

    SvaraRadera
  2. Synd att ni bor så avlägset. Annars hade pappa fixat detta med uppsättning av hyllor, då hade du sluppit hål genom väggen!
    mamma

    SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.