onsdag 10 juni 2015

Överraskning på posten

Jag la upp en bild på instagram för ett tag sedan, på min lite deprimerande bokhylla. Bokhyllor är min snyggaste inredningsdetalj, alla kategorier, och en av de mindre roliga bitarna med att byta kontinent med hjälp av bara några resväskor, är att böcker väger en massa. De går inte att ta med sig kvantiteter av.

Så nu har jag en supersnygg bokhylla på väggen, och en massa tom hyllplats att fylla upp.

Häromdagen fick jag en postavi, vilket var lite märkligt, eftersom jag så vitt jag mindes inte hade beställt något. Igår hämtade jag upp paketet, som var från Jenny, och innehöll ett kort där det stod
Tänkte att ni behövde något att fylla upp hyllorna med, det såg lite tomt ut. Fimpen älskar Bamse, hoppas att det passar Gael också.
Och det här innehållet:
Jag fick nästan tårar i ögonen. Gael älskar Bamse på gränsen till osund besatthet, så det hade inte kunnat vara mer mitt i prick. Och jag har inte läst en enda av böckerna innan!

Dessutom gjorde jag i måndags den otroligt klantiga manövern att halka i badkaret och slå i axeln rätt ordentligt. Efter en halvt sömnlös natt pga ont och en nästan orörlig arm gick jag till vårdcentralen igår, och det visade vara impingement, så nu går jag på smärtstillande/antiinflammatoriska och ska vara snäll med axeln.

Jag tyckte ganska synd om mig själv igår. Bokpaketet hade inte kunnat komma med bättre tajming.

Internet och de fina människorna i mitt liv tack vare det, alltså ♥

4 kommentarer:

 1. Å vad gulligt av Jenny!

  Jag läser Att föda ett barn nu, den är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det!
   Vad roligt, jag ser fram emot att läsa den!

   Radera
 2. Säg att man till exempel hypotetiskt har lite böcker över som man hypotetiskt vill skicka till en hypotetisk A och G. Får man det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle man absolut få! Rent hypotetiskt, alltså.

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.