lördag 11 augusti 2012

Kusinbesök

Vi är sju kusiner på min pappas sida av släkten. Alla kusinernas familjer har sina sommarstugor på samma tomt och vi har tillbringat alla våra barndomars sommarlov tillsammans. I kusinskaran är jag äldst och Sara allra yngst:
Men även såna pluttar som Sara var på bilden ovan blir stora, och nuförtiden har Sara tagit studenten och jobbar som au-pair i USA. Häromveckan hade hon semester och kom hit till Colombia och hälsade på.
Det var himla mysigt att ha Sara-kusinen här ett tag. Nu håller jag tummarna för att vi kommer hem till jul och kan träffa alla andra kusinerna också (alla utom Sara som är kvar i USA).

11 kommentarer:

 1. Jag och Moa håller också tummarna! Vi kommer fira jul i Umeå i år, och det gör Mikael med familj också så då kommer vi hinna ses :)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att ni ska kunna komma hem över jul :)

  SvaraRadera
 3. Erik och hans fantastiska frisyrer <3

  SvaraRadera
 4. Vi håller också tummarna för att ni kommer, det vore himlarns kul! Var ju upptagen med att föda barn och sånt när ni var här senast... =)

  SvaraRadera
 5. Roligt! Jag ska hem nästa vecka, och förhoppningsvis träffa alla kusinerna. Vi är 10 stycken, jag själv inräknad. Roligt ska det bli.

  SvaraRadera
 6. Och tänk att det där stället där ni tillbringade er barndoms sommarlov, det fick vi besöka i sommar. En underbar dag med Inger och Rolf. Jag förstår hur härligt ni måste ha haft det när ni väste upp, ni kusiner. Jag är förresten rätt så avundsjuk. Sju kusiner på pappas sida av släkten. Jag har ingen. Varken på mammas eller pappas sida av släkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt! Gael har bara en kusin, som är tretton år och bor i Ecuador... Däremot har han tre stycken tremänningar (barn till kusinskaran ovan) som alla är födda inom åtta månader från honom. Hoppas de får ses snart!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.