måndag 1 augusti 2011

Paus, tydligen

Ja, alltså den här sverigeresan har ju tydligen alldeles försatt mig i oplanerad semesterkoma på bloggfronten.

Någon gång framöver, snart eller om ett tag, lovar jag att återkomma med lite mer detaljer, men tills dess frossar jag i Sverige och njuter av tystnaden, solen och värmen vareviga dag och all mat jag saknat.

I korthet: Vi har badat, åkt vattenskidor, paddlat kajak, solat, träffat släkt och vänner, åkt båt, vindsurfat, grillat, druckit uteserveringsöl, fotat i massor, cyklat, ätit hämtpizza vid älven.

Allt är fantastiskt och vi har två hela veckor kvar.

7 kommentarer:

 1. Fiiint! Måste säga att ni även har prickat in en grymt bra sommar, vädret är ovanligt bra (alltid ett plus när man är på honeymoon liksom). Hoppas på foton och uppdatering sen. Hasta entonces: disfruuuuutaaaaa!

  SvaraRadera
 2. Men åh, tur att ni inte är i Göteborg, för här är vädret ovanligt DÅLIGT, har regnat mer än dubbelt så mycket som en vanlig juli-månad. Skoj skoj.

  Härligt hur som helst att ni har det fint! Skit i bloggen så länge, vi finns kvar när du har tid att uppdatera.

  SvaraRadera
 3. Ha det underbart hemma i Svea, förstår att det måste varit sjukt skönt att komma hem. Jag kände detsamma när jag landade där, även om det "bara" var 1.5 år för mig.. Kram!

  SvaraRadera
 4. Låter helt underbart härligt :)

  /MilLa

  SvaraRadera
 5. Njut av din fortsatta Sverige semester med familj och vänner, blogga kan du göra sen igen när du återvänt till ditt andra hemland. / Monika Morén

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag heter Myrna och skulle behöva din hjälp! Jag har försökt kontakta ilwen.cl men kan inte komma in på hemsidan och kan icke heller skicka mail. Har förstått att du gått där, vilket jag också gärna skulle göra..du har möjligtvis inte en annan mailadress/hemsida? Vore jätte gulligt om du kunde svara här eller på min mail myrniie@gmail.com. tack så jätte mycket =) mvh Myrna

  SvaraRadera
 7. Du verkar njuta av att vara hemma i Sverige...Sverige är kanske bättre än Colombia? I framtiden?

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.