tisdag 18 januari 2011

I nyårslöftenas anda

Personligen tycker jag att träningsbloggar / blogginlägg om träning är bland det tråkigaste som finns i den så kallade bloggosfären (förutom Linna Johanssons), så jag lovar att försöka se till att det här blir det sista jag skriver i ämnet.

Men jag vill ändå berätta. Jag har nämligen börjat på allvar med min personlige tränare nu. Jag ger honom engelskalektion en gång i veckan, han ger mig ett personligt träningspass en gång i veckan. Dessutom har jag fått hela paketet: en träningsrutin som komplement de dagar jag inte tränar med honom, jag har blivit utvärderad - mätt med måttband över hela kroppen och införd i tabell och sen ska det ökas här och minskas där - och fått en diet. Sen blir det utvärdering en gång i månaden för att se hur det går.

Det är första gången i mitt liv jag har en så seriös träningsplan, och det är verkligen första gången jag går på diet. Jag tycker det är hur spännande som helst.

Vi har hållit på i snart en vecka. Jag känner mig redan både smal och vältränad.

4 kommentarer:

 1. Spännande, låt oss följa med i hur det går!

  Jag tycker inte att det finns något ämne som är tråkigt i bloggvärlden, allt beror på hur det skrivs. Värsta tillsynes roliga ämnet kan bli astråkigt, och tvärtom :)

  SvaraRadera
 2. Jag är riktigt avundsjuk. Jag vill också ha en personlig tränare som gör så jag faktiskt går till träningen.

  Det ska bli spännande att följa dig och se hur det går.

  Lycka till !

  SvaraRadera
 3. Haha, vad underbart! Det bästa när man väl kommer igång är ju verkligen att man känner sig så sjuhuukt stark och smal DIREKT. Det blir sån stor skillnad i början liksom. Tur det, så man har vett att förtsätta vara duktig, för mot tiden när det inte bli lika stor skillnad längre har man redan fått in träningen i sina rutiner.

  Livet är smart ibland.

  SvaraRadera
 4. It's all about me: Det har du i och för sig rätt i. Lovar att uppdatera litegrann nu och då.

  Mamma: Det är HUR bra som helst, verkligen! Gör all skillnad i världen för motivationen. På riktigt. Plus att det blir mycket hårdare träning. Varje gång jag kommer hem från jobbet vill jag lägga mig på golvet och smälta ner i en liten pöl.

  Johanna: Mmm, det är mycket bra ordnat, det där.

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.