onsdag 1 januari 2014

Årets sista helg

Innan nyårsfirandet i Bogotá tog vi bilen och drog iväg några timmar bort till en kompis finca i Carmen de Apicalá tillsammans med Yuri. Såhär var det:
Tummen upp!

Det var varmt, jättevarmt, och vi tillbringade största delen av tiden vid poolen.

Det enda som kunde konkurrera med poolen var duschen/vattenslangen alldeles intill. Jättespännande att skruva av och på och spruta med.

Om Gael var lite försiktigt inställd till poolen när vi var åkte till Anapoima med mina föräldrar i augusti, så var den inställningen totalt bortblåst den här gången. Kamikaze-barnet kastade sig rakt ut från poolkanten och bara räknade kallt med att någon skulle ta emot. Om och om och om igen.

Oscar och jag kunde ta det lugnt, sitta med en kall öl vi poolkanten och ha konversationer som varade i längre än fem minuter utan avbrott, tack vare att hela kompisens släkt var på plats med åtminstone 20 frivilliganmälda barnvakter som turades om som lekledare.

Det här med att kunna ta bilen från Bogotás klimat på lördagsmorgonen och vara framme i tropikerna innan lunch och sen åka tillbaka hem igen på söndagseftermiddagen. Oslagbart.

2 kommentarer:

 1. Vilken härligt blöt poolhelg. Blöt är den här också fast av regn, regn och regn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pool låter som ett mycket härligare blött än regn! Hoppas ni får snö snart!
   Kram

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.