onsdag 21 augusti 2013

Finbesöket

Jamen mamma och pappa var ju här för ett tag sen. Det var en blixtvisit på 10 dagar och det är redan över en vecka sedan de åkte igen, men så himla fint att de var här. Det sämsta med att bo på andra sidan jorden är att det är så himla långt (och dyrt) till så många nära och kära.

Hur som helst, vi fick intensivumgås, och framför allt fick de intensivumgås med sitt barnbarn och Gael med sin mormor och morfar. Under veckan medan Oscar och jag jobbade var det mormor och morfar som skötte lämning och (extratidig) hämtning på förskolan varje dag och på helgen drog vi iväg på minisemester till Anapoima. Jag tror att jag har sagt det förr, men det är värt att sägas igen - en av de bästa grejerna med Colombia är att ha tropiskt klimat på någon timmes bilavstånd, året runt.
Gael fick bada i pool (spännande och lite läskigt kan kanske hans inställning till det sammanfattas med), titta på djur och äta färska mandariner plockade direkt från träden i hotellträdgården.

Nu dröjer det nog ett år tills vi ses igen och det är ju alldeles för länge.

6 kommentarer:

 1. Åh vad jag känner igen det där, själv var jag ju nyligen hemma, men nu är det ju ett helt år till nästa gång... Kan tänka mig att man tänker ännu mer så när man har små barn. Men tänk vad härligt det ändå är att ha två "hemma" istället för ett! :-)

  SvaraRadera
 2. Så fint med besök! Och det där tropiska klimatet är jag lite avis på...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom hit och hälsa på så drar vi till tropikerna över helgen!

   Radera
 3. Så kul med besök! Uppfattar det som att de hälsar på rätt ofta ändå? (Men så är det säkert inte i verkligheten, och ett år till nästa gång är ju länge!).

  Avis på tropiskt klimat så nära...

  Victor älskar att bada i pool förövrigt, han bara skrattar. Grinar när han måste upp...

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alldeles för sällan! De var här när Gael var tre månader, i maj förra året. Sen var vi i Sverige i julas, och nu var de här. Nu dröjer det ett år till nästa gång, för vi har inte råd att resa till Sverige, tyvärr.

   Kram!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.