söndag 21 augusti 2011

Bogotásöndag

Födelsedagsbarnet i egen hög person
Efter gårdagens bröllopsfest (ja, det är tydligen bröllopsfeber bland våra vänner nu, vi har snittat ett bröllop i månaden på sistonde) låg vi kvar i sängen länge, innan vi sent omsider pallrade oss till Parque del Chicó för att gå runt en sväng på söndagsmarknaden Las Puertas del Cielo.

Det är en designmarknad som hålls en söndag var tredje månad, där man kan hitta roliga små prylar. Väl värt ett besök om du råkar vara i Bogotá just en söndag då marknaden hålls. Anledningen att vi gick idag var mest att vi tänkte leta upp en födelsedagspresent till Mateo som firade sitt livs första födelsedag idag.

Presentletandet gick sisådär, men vi drog i alla fall iväg till Parque el Virrey för att picknicka med Mateo och hans föräldrar och diverse vänner. Bogotávädret kan väl aldrig riktigt beskrivas som perfekt, men det var uppehåll i alla fall och det blev en mysig eftermiddag där på picknickfiltarna.

Det känns skönt att vara tillbaka i Bogotá igen.

Och framför allt känns det underbart skönt att kunna ha sådana här söndagar. Efter alldeles för många månader instängd framför en dator med en masteruppsats att skriva varenda helg är det en fantastisk känsla att kunna sitta i en park en hel eftermiddag och bara äta ost och vindruvor utan den minsta stress. Det är ju så det ska vara.

6 kommentarer:

 1. Undebart inlägg från din man nedan, vad kul att läsa!

  SvaraRadera
 2. Bröllop ledsnar man väl aldrig på :-)

  Det låter som en kul marknad.

  SvaraRadera
 3. Jaa, det är verkligen så det ska vara. Men ibland när man har för mycket att göra glömmer man nästan bort hur det känns att inte vara stressad. Farligt!

  SvaraRadera
 4. Visst är det så det ska vara! Nu när du är över på"andra" sidan njuter du förmodligen lite extra!

  SvaraRadera
 5. Emmy: Tack!

  Åsa: Förvisso inte!

  Johanna, Frida och Duktiga Tjejen: Jag njuter allt vad jag kan!

  SvaraRadera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.