lördag 31 maj 2014

Anledning 10: Min familj

En högst personlig anledning, men såklart den största av alla. De här två, vad vore mitt liv utan dem? Vad vore mitt Colombia utan dem?

Oavsett om vi flyttar till Sverige i framtiden och aldrig flyttar tillbaka till Colombia igen sen, så har landet en plats i mitt hjärta som ingen kan ändra på. I Colombia träffade jag mitt livs kärlek, i Colombia gifte jag mig, och i Colombia föddes mitt första barn. Det är större än mycket. Hur skulle jag inte kunna älska platsen på jorden som gett mig min familj?


4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tänkte bara fråga hur du får in "Kanske gillar du"-rutan under dina inlägg på bloggen? Vad är det för kod som behövs och var på Blogger läggs den in? Har också en blogg och försökt få till det men inte lyckats än.
  Tack på förhand :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Du går hit: http://www.linkwithin.com/
   Där fyller du i din mejl och din bloggadress och klickar på "Get Widget". Då får du en html-kod som du kan kopiera. Sen i blogger -> layout klickar du på "lägg till en gadget" och så väljer du den som heter HTML/JavaScript och så kopierar du in koden där, och så glöm inte att spara. Klart!

   Radera
 2. Å fino! Så härliga inlägg. Har varit kass på att kommentera det senaste, men har läst dessa inlägg med glädje, precis som alla dina andra inlägg :)

  Jag är ju uppenbarligen kass på att hälsa på men hoppas verkligen på att få till en resa till Bogota innan ni flyttar till Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ja! Du har ganska exakt ett år på dig! Och KOM! Det vore hur kul som helst!

   Radera

Problem att kommentera? Testa en annan webbläsare än Chrome.